Як відправити фото на Яндекс


 

Якщо ви зареєстровані на «Яндексі», зроблені вами фотографії можуть побачити безліч людей. Особливо якщо ви будете приймати участь в конкурсах. Кращі знімки потрапляють в розділ «Фото дня» і навіть розміщуються на головній сторінці.



Вам знадобиться

— фотоапарат або мобільний телефон;
- Комп’ютер з доступом в інтернет.

Інструкція

  1. Заведіть поштову скриньку на «Яндексі». Тепер з поштової скриньки ви швидко зможете перейти в розділ «Фотки». Це необмежений простір для розміщення та зберігання фотографій.
  2. На сторінці «Мої фотки» створюйте альбоми, завантажуйте в них фотографії в форматі jpg, png, gif, bmp розміром не більше 20Мб, ставте мітки по темах і відзначайте знімки як місця на карті. Редагуйте фотографії, якщо буде потрібно (можна повернути і кадрувати знімок, налаштувати яскравість, контрастність, колір і насиченість). Свіжі фотографії потрапляють на головну сторінку «Яндекс-Фоток». Статистику переглядів (скільки раз дивилися сьогодні, за тиждень і все) можна побачити відразу під своїм ім’ям.
  3. Частіше робіть і розміщуйте на своїй сторінці цікаві знімки — вони зможуть потрапити в розділи «Популярне фото», «Фото дня» і навіть «Зал слави». Налаштуйте повідомлення.
  4. Беріть участь в фотоконкурсах «Яндекса». Зазвичай конкурси йдуть по два тижні один за іншим. Прочитайте правила конкурсу. Найчастіше від одного автора на конкурс приймається одна робота розміром 500 пікселів по більшій стороні. Після закінчення прийому фотографій на конкурс починається голосування користувачів. Знімки-переможці потрапляють в «Зал слави», а їх автори отримують призи з символікою «Яндекса».
  5. Приєднайтесь до офіційного інтернет-клубу «Яндекс-Фоток», щоб обговорювати все, що стосується фотосервісу на «Яндексі» — рейтинги, «Фото дня», програми завантажень для знімків (у тому числі популярне мобільний додаток для скачування з телефону) і т. д.

Зверніть увагу

Якщо це необхідно, обмежте доступ до окремих фотографій або до цілого альбому, зробивши його приватним або встановивши на нього пароль. Знімки побачать тільки ті, хто занесений у ваш список друзів, ви чи отримали пароль до фотоальбому. Крім того, можна заборонити оцінювати та коментувати фотографії.