Як вийти з реєстрації на сайті


 

Якщо ви вирішили більше не користуватися послугами того чи іншого сайту, свою обліковий запис на ньому краще видалити. Так само доводиться вступати при реєстрації під новим ніком, щоб старий аккаунт запис не псував своєї неактивностью статистику ресурсу.


Інструкція

  1. Увійдіть на сайт під своїми логіном і паролем. Знайдіть в меню пункт під назвою «Параметри», «Настройки», «Мій профіль» або аналогічним. Іноді сторінка налаштувань завантажується при натисканні на власний нік у правому верхньому кутку сторінки.
  2. Після завантаження сторінки, виберіть на ній посилання, яка може називатися «Параметри облікового запису», «Настройки безпеки» і т.д. На завантаженої сторінці ви виявите поля для введення поточного та нового паролів, дати народження та інших даних. Якщо є поле для галочки «Видалити обліковий запис», поставте її, введіть поточний пароль у призначене для нього поле, а потім натисніть кнопку «Зберегти», «Оновити» або подібну.
  3. При відсутності в сторінці параметрів безпеки галочки для видалення профілю пошукайте в меню налаштувань призначений для цього окремий пункт. Натиснувши на відповідне посилання, дочекайтеся завантаження сторінки видалення профілю та натисніть на кнопку «Видалити». Якщо після цього додатково буде поставлено питання «Ви дійсно бажаєте видалити свій обліковий запис», натисніть кнопку «Так».
  4. На деяких сайтах видалення акаунта самим його власником не передбачено. Зробити це може тільки адміністратор. Ні в якому разі не звертайтеся для цього до нього публічно (наприклад, на форумі) — це може бути сприйнято іншими користувачами сайту як тролінг. Використовуйте функцію обміну особистими повідомленнями (приват) або електронну пошту. Також ні в якому разі не просите видалити разом із профілем і всі ваші старі публічні повідомлення. Можливо, вони несуть корисну інформацію для інших учасників.
  5. Нарешті, якщо вам не допоміг жоден з розглянутих вище способів, просто довго не входите в свій аккаунт. На деяких сайтах профілі, які довго не були активними, видаляються — вручну адміністратором або автоматично самим сервером. Період неактивності користувача, після прошествия якого його обліковий запис видаляється, зазвичай складає півроку.