Як вимкнути мікрофон в «Скайп»

Як вимкнути мікрофон в

Skype — програма, призначена для спілкування, в тому числі і голосового, тому налаштування мікрофону для Skype мають першочергове значення. Як правило, Skype автоматично налаштовує параметри мікрофона, тому вам не потрібно турбуватися про те, щоб включити його. Однак що робити, якщо мікрофон потрібно вимкнути?

Інструкція

  1. Якщо вам необхідно вимкнути мікрофон безпосередньо в процесі спілкування (наприклад, ви не хочете, щоб співрозмовник почув якийсь зовнішній шум під час вашої бесіди), зробити це дуже просто. Для цього наведіть мишку на панель, розташовану внизу вікна, на якому відображається відео або малюнок вашого співрозмовника (у процесі бесіди панель може зникнути, для того, щоб вона відобразилася, досить просто поворушити миша) і натисніть на значок мікрофона (четвертий праворуч, поруч зі значком камери). Значок стане перекресленим, з’явиться напис «Мікрофон вимкнено». Ви вимкнули мікрофон, і співрозмовник вас не почує. Для того щоб вас було чутно, вам необхідно знову кликнути по значку мікрофона, тобто, включити його. Майте на увазі, що якщо в процесі дзвінка з вимкненим мікрофоном ви повісите трубку, при наступному дзвінку мікрофон знову буде включений.
  2. Якщо ви хочете взагалі відключити мікрофон, зайдіть в пункт меню «Інструменти» («Tools», якщо ви використовуєте англійський інтерфейс програми) в меню на верхній панелі Skype, і виберіть зі списку пункт розгортається «Налаштування» («Options»).
  3. У новому вікні з меню зліва виберіть пункт «Установки звуку» («Audio Settings»). Сама верхня рядок називається «Мікрофон» («Microphone»), і під нею розташований регулятор гучності мікрофона. Як вимкнути мікрофон вам необхідно максимально зменшити гучність. Для цього зніміть галочку з поля «Дозволити автоматичне налаштування мікрофону» («Automatically adjust microphone settings»), яка дозволяє програмі регулювати гучність вашого мікрофона автоматично, і зведіть за допомогою миші бігунок регулятора гучності до мінімуму (максимально вліво).
  4. Натисніть «Зберегти» («Save»). Нові настройки мікрофона застосовані. Майте на увазі, що при всіх наступних дзвінках співрозмовники не зможуть вас почути.