Як вийти заміж у США

Як вийти заміж у США

Велика американська мрія розбурхує уми не тільки американських женихів, а й російських наречених. Тому потік російських жінок, що збираються одружитися з громадянином США, не вичерпується. Але як саме можна оформити свої відносини з іноземцем, знають далеко не всі.

Інструкція

  1. Для початку вам потрібно оформити візу. Причому не просту, а ту, яка називається візою нареченої. Будьте готові до того, що розвиток вашого роману буде дуже сильно цікавити імміграційну службу. Майте на руках докази тривалості і серйозності ваших відносин. Це можуть бути листування, вже використані квитки на літак в ті моменти, коли ви їздили на побачення до свого наречений, різні квитки в театр або на інші заходи (краще іменні), готельні квитанції. Словом, це мають бути своєрідні документи, що підтверджують ваш роман. Відкрита віза нареченої надає на переїзд в США з подальшим вступом у шлюб лише 90 діб.
  2. Для отримання візи нареченої вам знадобиться досить об’ємний пакет документів. По-перше, ваш наречений повинен бути у себе заповнити певні форми, які включають в себе і ваші біографії. Щоб він міг оформити всі документи правильним чином, від вас буде потрібно вислати йому копію першої сторінки вашого закордонного паспорта і одну кольорову фотографію. Вимоги до неї — термін давності не раніше, ніж за 30 діб до дати відправлення, на білому фоні, глянсова, без ретуші і рамки, голова від підборіддя до верху повинна бути 3-5 см, поворот голови на 3 / 4, тобто . так, щоб було злегка видно праву сторону обличчя з правим вухом. На неї треба розписатися на звороті і написати прізвище друкованими англійськими літерами. Також вашій нареченому знадобляться копія свідоцтва про народження з завіреним перекладом цього документа, коротка біографія з зазначенням ваших адрес і телефонів за останні 5 років, а також назв місць роботи та посад за той же період. Ці документи відправляються до Америки звичайною поштою. У свою чергу, вам від нареченого знадобляться документи, що підтверджують його матеріальний добробут.
  3. Тепер вам залишається тільки зібрати свої документи: закордонний паспорт (обов’язково діє), оригінал свідоцтва про народження, довідку про відсутність судимості, оригінал свідоцтва про розірвання попереднього шлюбу або свідоцтва про смерть попереднього чоловіка, документи на дитину (якщо у вас він є), 6 фотографій — обов’язково чорно-білих, розміром 5 х 5 см на світлому фоні, документи, що підтверджують любовні стосунки молодих, довідку про пройдений медогляд. Після того, як ви здасте ці документи і пройдете інтерв’ю в консульстві, чекайте видачі візи. Оформляється цей документ від 5 місяців до одного року.
  4. Як тільки ви в’їжджаєте в США, вам потрібно якнайшвидше зайнятися пристроєм вашого одруження. Ви можете скористатися різними варіантами. Один з них в церкві. Той, до якого звикли всі російські жінки по численних американських фільмів. Пишну сукню, багато гостей, правда, в основному, з боку нареченого, і ви заміжня.
  5. Варіант другий — розписатися в мерії. Ця процедура схожа на ту, що проходить в Росії. Пара просто приходить в муніципалітет і залишає свої підписи у спеціальних паперах. Після цього шлюб вважається зареєстрованим, а ви стаєте дружиною американського підданого.
  6. Маючи на руках підтвердження про укладення шлюбу, ви можете подати документи на оформлення Green Card, тобто того документа, який відкриває вам вид на проживання в Америці і дозволяє надалі отримати американське громадянство.

Корисні поради

Всі документи, які ви збираєтеся представити в консульство в оригіналі, повинні обов’язково мати завірені та переведені копії.

Джерела