Як вказати ВКонтакте вуз

Як вказати ВКонтакте вуз

«ВКонтакте» — одна з найбільш відомих, популярне серед і популярних соціальних мереж. Є навіть такий жарт: «тебе не існує, якщо тебе немає« ВКонтакте ». Цією мережею користуються і школярі, і студенти, і випускники. Для того, щоб ви могли знайти якомога більше своїх знайомих і друзів, необхідно найбільш повно заповнити інформацію про себе.

Інструкція

  1. Увійдіть в акаунт під своїм ім’ям і відкрийте головну сторінку. Всі необхідні дані можна заповнити двома способами. Перший — ліворуч, безпосередньо під вашою фотографією, ви можете побачити напис «редагувати сторінку», натисніть на неї. У вікні, будуть кілька вкладок, вам потрібна вкладка «освіта». Далі відкрийте «вища освіта». Перед вами два поля «країна» і «місто». Спочатку виберіть країну, в якій проходили навчання, потім місто. Якщо вашого міста немає в запропонованому списку, то введіть його вручну. Після введення міста для вас стануть доступні інші поля для заповнення. Наступною рядком виберіть вуз, врахуйте, що одне і те ж навчальний заклад «ВКонтакте» може мати різні назви (КДМУ і КГМІ, КДПУ та ЮЗГУ). Далі вкажіть факультет, на якому ви навчалися, кафедру і останній пункт — рік випуску. Після того, як зробите всі необхідні зміни, збережіть дані. Для цього в самому низу сторінки натисніть на кнопку «зберегти».
  2. Перевірте збережені зміни, перейдіть на головну сторінку, праворуч у вашої персональної інформації ви побачите блок «освіта». Якщо ви все правильно зробили, то блок буде заповнений. Якщо з якої-небудь причини внесена вами інформація відсутня, то її доведеться вводити ще раз. Для цього ви можете скористатися першим способом або змінити свої дані, натиснувши на кнопку «редагувати», яка знаходиться зверху блоку «освіта». Точно так само виберіть вищу освіту і введіть ваші дані. Не забудьте зберегти зміни.
  3. Якщо ви не хочете, щоб інші користувачі бачили інформацію про те, де ви вчилися — натисніть «мої налаштування» у правому верхньому куті. Відкрийте вікно «приватність». Навпаки рядка «Хто бачить основну інформацію моєї сторінки» поставте обмеження: «тільки друзі», «друзі і друзі друзів», «тільки я», «все, крім …» або «деякі друзі». Вашу інформацію бачитимуть тільки ті користувачі, для яких ви відкриєте доступ.