Як включити екран привітання

Як включити екран привітання

При завантаженні будь-якої операційної системи лінійки Windows з’являється екран привітання. За замовчуванням екран повинен відображатися в будь-якому випадку, але в деяких випадках, наприклад, при збої системи або зміну налаштувань системи, цей екран може не відображатися, вказуючи на помилку.

Інструкція

  1. Іноді можна зустріти таке попередження при завантаженні системи: «Служба клієнта для NetWare виконала відключення екрану вітання і швидке перемикання між користувачами». Для редагування відображення екрану вітання необхідно увійти в систему від імені адміністратора або користувача, який наділений таким ж правами. Звичайним користувачам стає недоступною опція «Увімкнення та вимкнення екрана привітання».
  2. Відкрийте апплет «Облікові записи користувачів»: натисніть лівою кнопкою миші на меню «Пуск», виберіть пункт «Панель управління». У вікні, виберіть двічі клацніть по значку «Облікові записи користувачів».
  3. У новому вікні натисніть посилання «Змінити спосіб входу та виходу із системи». Далі вам необхідно вибрати дію, що призведе до шуканого результату — для включення екрану вітання необхідно поставити позначку напроти пункту «Використовувати екран привітання». Після активації цього пункту будь-який користувач перед входом в систему повинен натиснути іконку з назвою свого облікового запису. Іноді потрібно вводити пароль, якщо користувач активує цю опцію (вхід по паролю).
  4. Щоб входити в систему без екрану вітання, тобто автоматично, необхідно зняти позначку з пункту «Використовувати екран привітання». При активації цієї опції стандартний екран привітання не буде відображатися, але перед користувачем буде з’являтися вікно, в якому необхідно вибрати користувача (обліковий запис) і ввести пароль, якщо така опція була активована. Якщо з цією операційною системою працює всього один користувач, ні екран вітання, ні вікно вибору користувача з’являтися не будуть.
  5. При звичайній завантаженні системи на екрані запрошення показані звичайні користувачі та користувачі, які володіють правами адміністратора. При завантаженні в безпечному режимі серед списку користувачів з’являється безпосередньо адміністратор.