Як заблокувати користувача

Як заблокувати користувача

Погодьтеся, що далеко не всі користувачі соціальних мереж — приємні співрозмовники, і далеко не з кожним з них ви готові підтримувати спілкування і якимось чином взаємодіяти. Однак неприємні співрозмовники часом самі намагаються стимулювати небажане спілкування — і в цьому випадку вам допоможе навик блокування користувачів.

Інструкція

  1. Розглянемо механізм блокування користувачів на прикладі сайту «Однокласники» (Даний алгоритм підійде для більшості соц. Мереж). У цій соціальній мережі, так само, як і в мережі «Вконтакте», є зручна функція чорного списку. Якщо вам докучає настирливий спільник, якщо ви не хочете отримувати від нього повідомлення і спілкуватися з ним — додайте користувача в чорний список, і ви більше не побачите його повідомлень, спаму, реклами тощо.

    Користувач, якого ви додали в чорний список, не тільки не має можливості писати вам повідомлення — він не може відвідувати вашу сторінку, залишати коментарі і взагалі проявляти у твоєму акаунті якусь активність.
  2. Припустимо, вам написав повідомлення небажаний користувач, якого ви хочете заблокувати. Відкрийте розділ «Повідомлення» і знайдіть повідомлення, відправлене за потрібне користувачем. Позначте користувача близько тексту повідомлення галочкою та натисніть кнопку «Блокувати».

    Тепер підтвердіть блокування — користувач опиниться в чорному списку, куди ви в будь-який момент можете зайти і додати нових користувачів, або ж навпаки розблокувати існуючих. Щоб прибрати людину з чорного списку, просто натисніть біля його іконки в цьому розділі «Видалити».
  3. Також, крім соціальних мереж, у вас може виникнути бажання заблокувати співрозмовника в системі обміну швидкими повідомленнями. Розглянемо на прикладі блокування популярного месенджера Google Talk (Даний алгоритм підійде для більшості месенджерів).

    У списку своїх контактів Google Talk виберіть потрібного користувача, клацніть на його логін і клацніть «Видалити ім’я». Відкриється вікно, в якому потрібно вибрати подальшу дію. Позначте пункт «Заблокувати користувача» і підтвердіть зміни. Ця людина не буде мати можливості спілкуватися з вами, читати ваші повідомлення і контактувати з вами іншими способами. Щоб розблокувати співрозмовника, зайдіть у налаштування списку контактів, відкрийте список заблокованих користувачів, щоб розблокувати потрібне ім’я.