Як заблокувати паролі Вконтакте


 

Для блокування облікового запису в соціальній мережі «Вконтакте» існує спеціальний розділ меню, який дозволяє видалити сторінку після закінчення певного часу неактивності. В цей період користування соціальною мережею повинно бути припинено.



Інструкція

  1. Відкрийте вашу сторінку в соціальній мережі «Вконтакте» і зайдіть в пункт налаштувань в меню по ліву сторону від аватара. Прокрутіть відкрилася сторінку до самого кінця і знайдіть останній пункт, який називається You can delete your profile here. Перейдіть по посиланню наданої, після чого, керуючись вказівками системи, підтвердіть видалення вашої сторінки. Після цього вона буде заблокована на якийсь час.
  2. Якщо протягом нього ви жодного разу не відвідаєте ваш аккаунт, він буде вилучений адміністрацією сайту. Зазвичай на це потрібно близько двох місяців часу. Вміст вашої сторінки буде недоступне для перегляду іншим користувачам, в тому числі і людям із списку ваших друзів.
  3. Зверніть також увагу, що для підтвердження видалення облікового запису вам знадобиться доступ до мобільного телефону, прив’язаному до вашої сторінці, оскільки на нього буде вислано підтвердження виконання даної операції. Це пов’язано з політикою безпеки сайту. Якщо раніше ви не виконували прив’язку номера, швидше за все, вам необхідно буде зробити це для здійснення функцій управління обліковим записом.
  4. Якщо ви хочете прискорити процес видалення вашої сторінки в соціальній мережі «Вконтакте», попросіть ваших друзів відзначити ваші повідомлення як спам, поскаржитися на ваш профіль і так далі. Після цього, швидше за все, ваша сторінка буде повністю видалена з сайту.
  5. При блокуванні або видалення облікового запису в соціальній мережі «Вконтакте» зверніть особливу увагу на прив’язку вашого мобільного телефону до сторінки, вона буде діяти протягом усього часу до видалення облікового запису.
  6. Ви можете змінити номер мобільного телефону в розділі налаштувань, вказавши інший доступний вам мобільний телефон, щоб потім виконати реєстрацію нової сторінки на поточний, якщо потрібно. Те ж саме відноситься і до поштової скриньки, вказаною при реєстрації або після неї.

Корисні поради

Не заходьте на вашу сторінку після її блокування, якщо хочете, щоб вона пішла швидше.