Як захистити фото налаштуваннями приватності

Як захистити фото налаштуваннями приватності

Викладаючи свої фотографії в соціальних мережах, ви, можливо, захочете обмежити доступ до цих знімків. Змінюючи налаштування приватності розміщених зображень, ви отримаєте можливість звузити коло користувачів інтернету, які можуть переглядати ваші фотографії.

Вам знадобиться

- Браузер.

Інструкція

  1. Якщо ви завантажуєте фотографії в один з альбомів соціальної мережі «ВКонтакте», ви маєте можливість виставити приватність альбому в процесі його створення. Для того щоб це зробити, увійдіть до свого облікового запису, ввівши логін і пароль.
  2. Клацніть по напису «Мої Фотографії». На сторінці, клацніть по опції «Створити альбом». Вкажіть альбому, можете ввести його опис.
  3. Для установки налаштувань приватності клікніть по напису «Всі користувачі» в полі «Хто може переглядати цей альбом?». Виберіть пункт із списку. Опція «Всі друзі», яка стоїть у налаштуваннях за замовчуванням, робить ваші фотографії доступними для перегляду всім користувачам «ВКонтакте».
  4. Якщо ви віддаєте перевагу дещо обмежити коло тих, у кого буде можливість переглядати зображення з створюваного альбому, виберіть опцію «Друзі і друзі друзів».
  5. Ще сильніше зменшити кількість користувачів, які мають доступ до створюваного альбому, вам допоможе вибір опції «Тільки друзі».
  6. Якщо створюваний альбом призначений тільки для вашого особистого перегляду, виберіть опцію «Тільки я».
  7. Існують ситуації, коли хотілося б уникнути візиту декількох або одного конкретного користувача в фотоальбом. Для цього зовсім не обов’язково закривати фотографії жорсткими налаштуваннями приватності, достатньо скористатися опцією «Все, крім …». У вікні налаштувань цієї опції виберіть з такого ж списку ступінь доступності альбому для користувачів. У полі «Кому заборонений доступ?» Введіть ім’я користувача, який не буде бачити альбом з цими налаштуваннями приватності.
  8. Опція «Деякі друзі» дозволить зробити альбом доступним тим користувачам зі списку ваших друзів, кого ви відзначите у вікні налаштувань цієї опції.
  9. При необхідності точно таким же чином ви можете налаштувати можливість розміщення коментарів до ваших фотографій. Виберіть потрібний ступінь приватності із списку в полі «Хто може коментувати фотографії?».
  10. Клацніть по кнопці «Створити альбом». Виберіть на одному з дисків комп’ютера фотографії для завантаження і завантажте їх в створений альбом.
  11. Якщо вам потрібно змінити налаштування приватності вже створеного альбому, перейдіть до списку своїх альбомів і клацніть по напису праворуч від слова «Доступний». Виберіть потрібний ступінь приватності альбома з розкривного списку.