Як закрити доступ до альбому

Як закрити доступ до альбому

Всі ми любимо показувати друзям фотографії, зняті під час подорожей і різних пам’ятних подій. Цифрові технології дозволяють завантажувати фото прямо в мережу — на різні ресурси, у тому числі соціальні мережі. Але як обмежити коло користувачів, які можуть переглядати діючі фото?

Інструкція

  1. Найпопулярніші соціальні мережі в Росії, виходячи з кількості акаунтів і відвідувань на добу — це ВКонтакте і FaceBook.

    Закрити доступ до альбому ВКонтакте можна таким чином. Зайдіть в «Мої фотографії» на вашій сторінці ВК і знайдіть потрібний альбом. Навпроти рядка «Доступний» виберіть «тільки мені», якщо хочете, щоб ніхто не бачив фотографії з цього альбому. Варіант «тільки друзям» показуватиме альбом тільки людям зі списку ваших друзів Вконтакте, «деяким друзям» — тільки обраним друзям із загального списку, «всім, крім» — всім списком друзів, крім спеціально створеного для цього альбому «обмежує аркуша».

    Після того як режим доступу обраний, просто покиньте сторінку. Конфіденційність альбому буде налаштована.
  2. У соціальній мережі FaceBook альбоми закриваються наступним чином.

    Перейдіть до потрібного фотоальбому та натисніть кнопку «Змінити інформацію про альбом» внизу екрану. На вкладці «Властивості альбому» в меню «Доступ» виберіть потрібне значення конфіденційності.

    Однак, незважаючи на це обмеження, користувачі все ще зможуть переглядати деякі ваші фотографії, а саме, фото, завантажені іншими користувачами, на яких відзначені ви. Обмеження все ще залишає можливість іншим користувачам переглядати ваші фотографії в інших розділах сайту.

    Зверніть увагу, що користувач, що розмістив фотографію, вибирає аудиторію для даного знімка. Якщо ви не хочете, щоб ваше фото проглядали його друзі або інші користувачі FaceBook, попросіть його видалити фото за допомогою повідомлень.