Як заморозити аккаунт


 

Якщо вашу сторінку в будь-якої з соціальних мереж зламали або ви просто не хочете більше їй користуватися, у вас є можливість видалити її разом з усіма записами та фотографіями. Також ви зможете знову відновити акаунт протягом деякого часу після деактивації.



Вам знадобиться

Інтернет.

Інструкція

  1. Зайдіть в «Мої налаштування» на своїй сторінці сайту Vkontakte.ru. У нижній частині вікна ви побачите рядок «Видалити сторінку». Натисніть на неї, ваш акаунт буде видалений. Розробники Vkontakte.ru надають можливість відновити акаунт і весь його вміст в будь-який момент. Ця можливість діє приблизно протягом 6 місяців після блокування сторінки.
  2. Виберіть варіант видалення своєї сторінки з сайту Facebook.com. Розробники сайту надають їх два: з можливістю повернутися і без неї. Щоб видалити сторінку з можливістю повернутися, відкрийте свій аккаунт, «Налаштування облікового запису». На сторінці, внизу виберіть «Деактивувати акаунт», «Видалити». Виберіть причину відходу з запропонованих варіантів. Натисніть «Підтвердити».
  3. Вкажіть пароль від аккаунта на Facebook.com і введіть запропонований код перевірки. Натисніть «Відправити». Це необхідні запобіжні заходи, які вживають розробники сайту, щоб захистити акаунти користувачів від злому.
  4. Змініть статус вашого Живого журналу з «активний» на «видалений». Зробити це можна у вкладці «Управління». Натисніть зберегти. Журнал з усіма його записами та коментарями до нього буде заблокований. Розробники дають місяць на те, щоб відновити журнал. Якщо після цього терміну користувач не активує журнал, той буде видалений безповоротно.
  5. Видаліть всі записи, зроблені вами в жж-спільнотах, і коментарі, залишені в інших журналах. Для цього на сторінці «Статус аккаунта» поставте галочки у потрібних полях. Натисніть «Зберегти».
  6. Видаліть свою сторінку на сайті Odnoklassniki.ru. Для цього зайдіть в профіль. У представленому списку можливих змін оберіть «Видалити профіль». Натисніть на цей рядок. Вас попросять ввести пароль від вашої сторінки. Зробіть це, натисніть Ок. Сторінка буде видалена відразу ж.

Зверніть увагу

Нікому не повідомляйте пароль від своїх сторінок в соціальних мережах. Шахраї можуть використовувати ваш аккаунт у вигідних їм цілях. Будьте уважні.

Корисні поради

Навіть якщо ви видалили вашу сторінку, ви завжди можете зареєструвати нову і відновити всі свої попередні контакти.