Як завершити сесію

Як завершити сесію

У кожну наступну версію операційної системи лінійки Windows розробники привносять нові технології: змінюється зовнішній вигляд, зменшується швидкість відгуку при роботі з програмами і т.д. Але є елементи, які тільки доопрацьовується, наприклад, програма запису дисків.

Вам знадобиться

- Операційна система Windows 7;
- Програмне забезпечення «Запис дисків» («Провідник»);
- Чистий диск.

Інструкція

  1. У складі стандартної комплектації програмного забезпечення можна знайти програму для запису дисків, яка здійснює прожиг дисків за допомогою засобів «Провідника». Після виходу операційної системи Windows XP її функціональність постійно допрацьовувалася, в останніх версіях з’явилися можливість записувати DVD-диски і закривати сесію запису.
  2. Перш за все, вам знадобиться чистий диск, вставте його в привід. Потім виберіть файли або папки з файлами, які ви плануєте записати на диск. Клацніть правою клавішею мишки на них, щоб викликати контекстне меню. У списку команд виберіть спільну команду «Відправити» і як джерело виберіть ваш привід.
  3. Перед вами з’явиться вікно програми «Записати диск», в якому вас запитають про спосіб запису файлів і папок на носій. Для простого копіювання інформації рекомендуємо скористатися варіантом «Як флеш-накопичувач», для програвання дисків на мультимедійних пристроях рекомендується поставити відмітку напроти пункту «З програвачем CD / DVD».
  4. Після натискання на кнопку «Далі» розпочнеться формуватися список файлів для запису. Потім програма почне автоматичне копіювання файлів і папок, тобто пропалення диска. Зверніть увагу на режим запису «Як флеш-накопичувач», з його допомогою можна використовувати один диск для багаторазового запису.
  5. Перед переглядом або використанням такого диска необхідно закрити сесію, за умовчанням це відбувається після завершення запису з використанням файлової системи LFS (режим flash-накопичувача). Якщо цього не сталося, перейдіть до аплету «Комп’ютер» і натисніть на пристрій запису, в панелі керування натисніть кнопку «Закрити сеанс». Через деякий час сесія буде повністю завершена і на екрані з’явиться відповідне повідомлення.