Як змінити псевдонім в Моєму Світі


 

Поняття «нікнейм» знайоме всім нам. Хтось вибирає ім’я, яким мріяв назватися з дитинства, хтось — ім’я улюбленого персонажа. Однак переваги міняються і іноді виникає потреба змінити нікнейм. На сервісі Mail.ru це зробити досить просто.



Вам знадобиться

Комп’ютер із підключенням до інтернету

Інструкція

  1. Зайдіть на сторінку сервісу Mail.ru. Знайдіть у лівому верхньому кутку форму авторизації і введіть в неї свій логін і пароль. Клацніть по кнопці «Увійти». Ви потрапите на сторінку, де відображаються отримані Вами листи, а також присутні посилання на інші сервіси проекту, які знаходяться у верхній горизонтальній смузі меню.
  2. Знайдіть посилання «Мій світ». Вона розташована у верхній частині сторінки, у списку сервісів, з лівого боку. Клацніть по ній, щоб перейти до сервісу «Мій світ». Після переходу ви отримаєте доступ не тільки до всіх сервісів, а й до списку друзів, ігор, спільнотам та власної анкеті, а також до редагування всіх персональних даних, включаючи і нікнейм.
  3. Зліва у верхній частині сторінки, під логотипом «Мій Мир@Mail.Ru» знайдіть меню зі списком сервісів. Зараз ви знаходитесь на сервісі «Моя сторінка» і цей пункт в меню виділений кольором і жирним шрифтом. Знайдіть пункт меню «Анкета», він у списку знаходиться прямо перед посиланням «Ще» — передостаннім.
  4. Клацніть по пункту «Анкета». Перед вами відкриється сторінка редагування. Тут можна повністю змінити інформацію про себе і додати нову, якщо ви тільки обживає сайт і не всі поля ще заповнені. Першою ж рядком йде поле, обов’язкове для заповнення — «Псевдонім». Зараз у ньому значиться той нік, який ви вказали при реєстрації. Змініть його на бажаний, відредагуйте, якщо це необхідно, інші пункти своєї анкети.
  5. Прокрутіть сторінку до кінця. Внизу ви знайдете дві кнопки: «Зберегти» і «Відновити». Кнопка «Зберегти» запише всі зроблені вами зміни, а кнопка «Відновити» — поверне ті дані, що були в анкеті до початку редагування. Якщо ви впевнені в наведених змінах, клікайте по кнопці «Зберегти». Сторінка оновиться. Тепер ви можете виправити що-небудь і зберегти заново або перейти до іншого сервісу — всі внесені при останньому редагуванні зміни вже збережені і застосовані до всіх сторінок.