Як знайти непрочитане повідомлення


 

Завдяки соціальній мережі «ВКонтакте» користувачі мають можливість спілкуватися один з одним не тільки в групах і спільнотах, але й безпосередньо за допомогою особистих повідомлень. Історія листування зберігається, також як і на багатьох програмах для спілкування (ICQ, QIP). За необхідності її завжди можна подивитися.



Інструкція

  1. У вас є персональна сторінка в соц. мережі «ВКонтакте». В її лівій частині розташовано меню. Поруч з пунктом «Мої повідомлення» розміщено число непрочитаних повідомлень, які прислали вам друзі. Виберіть цей розділ і зайдіть в нього. Відкрийте діалог, який вас цікавить, щоб прочитати повідомлення. В розділі «Діалоги» вказуються тільки останні повідомлення залишені користувачами. Якщо ви відкриєте кожен підрозділ, то побачите всю історію листування.
      
  2. У соціальній мережі всі непрочитані повідомлення виділяються блакитним кольором. Під час листування в «Діалогах» дане правило поширюється як на повідомлення співрозмовника, так і на ваші листи. До тих пір, поки ви не прочитаєте повідомлення, яке надіслав вам користувач, на його сторінці в листуванні воно буде виділено блакитним кольором.
  3. Читати нове повідомлення, щоб ваш співрозмовник не дізнався про це, можна одним нехитрим способом. Виберіть розділ «Мої повідомлення», не відкриваючи лист, виділене блакитним кольором, натисніть на ім’я користувача, який надіслав його. Відкриється його персональна сторінка. На ній виберіть пункт «Надіслати повідомлення». Виберіть напис «Перейти до діалогу з користувачем», перед вами з’явиться повна історія листування і те останнє непрочитане повідомлення. Якщо ви виконали всі дані вказівки, то колір листа не зміниться.
      
  4. Якщо ви користуєтеся мобільним інтернетом стільникових операторів МТС, Білайн або Мегафон, то переглянути надіслані вам повідомлення на сторінку в соц. мережі і відповісти на них ви можете за допомогою мобільного телефону. Зайдіть на персональну сторінку і в розділі «Налаштування», поруч з пунктом «Отримувати приватні повідомлення від користувача через смс» поставте галочку. Перш ніж використовувати дану послугу, дізнайтеся її вартість у свого мобільного оператора.