Як зняти реєстрацію з сайту


 

Іноді зняти реєстрацію з сайту повністю буває неможливо. В цьому випадку слід прибрати особисту інформацію, видиму іншим користувачам. Якщо видалення акаунта все ж є здійсненним, вам доведеться витратити на це деякий час.


Інструкція

  1. Для початку зважте всі «за» і «проти». Ви повинні розуміти, що після того, як ви приберете реєстрацію з сайту, у вас не буде можливості використовувати всілякі сервіси, які відкриті для доступу тільки тим користувачам, які зареєстровані. У той же самий час, вся ваша інформація буде стерта з цього ресурсу повністю.
        
  2. Врахуйте, що на багатьох проектах видаляє свої акаунти користувачам дають на роздум якийсь час. Зазвичай, це 30 календарних днів, протягом яких у вас ще буде шанс відновити обліковий запис. Після цього періоду повернути свій аккаунт буде неможливо. Про те, що «випробувальний» термін почав свою дію вам буде повідомлено електронною поштою. Таким же способом вас повідомлять про його закінчення.
        
  3. Перед тим як приступити до процедури зняття реєстрації, подивіться, чи не залишилося на вашій особистій сторінці важливої ​​інформації. У разі необхідності скопіюйте на комп’ютер цінні фотознімки, посилання, поради і рекомендації, а також фрагменти листування, які вам дорогі.
        
  4. Зайдіть на свою особисту сторінку на сайті. Зазвичай для цього достатньо клікнути напис у верхній частині вікна браузера «Мій профіль» або «Особиста сторінка». Далі вам потрібно буде ввести логін і пароль.
        
  5. Авторизувавшись, зайдіть в «Налаштування» вашої сторінки і відшукайте там пункт «Видалити аккаунт». Натисніть цю кнопку (або активне посилання) і дотримуйтесь подальших вказівок, запропонованим адміністрацією сайту. Після закінчення процедури ви повинні отримати електронне повідомлення з підтвердженням зняття реєстрації з даного ресурсу.
        
  6. Якщо видалити сторінку самостійно у вас не виходить, можете написати лист модератору сайту або звернутися в службу технічної підтримки. Зробити це краще після авторизації, щоб фахівці бачили, який саме аккаунт буде видалений, і змогли вас проінструктувати.