Як зробити групу закритою ВКонтакте


 

Багато хто з користувачів, зареєстрованих Вконтакте, знають, що групи бувають різні. В деякі можна легко увійти, а в деякі необхідно подавати заявку, яку розглянуть керівники групи і, відповідно, схвалять або відхилять. Такий тип груп називається закритий. Як же самостійно можна створити таку закриту групу?



Інструкція

  1. Зайдіть на сайт Вконтакте. Для цього запустіть інтернет-браузер і введіть в поле адресного рядка вашого браузера http://www.vkontakte.ru ( www.vkontakte.ru ). Перед вами відкриється головна сторінка.
  2. На цій сторінці в лівій частині знайдіть блок авторизації. Якщо ви вже зареєстровані на сайті, вам необхідно ввести свої дані для входу: e-mail та пароль. В іншому випадку вам доведеться для початку зареєструватися, а потім увійти на сайт.
  3. Після того як ви авторізуетесь, ви потрапите на свою сторінку. Зліва розташовується список посилань, таких як «Моя сторінка», «Мої друзі», «Мої фотографії» і т.д. Виберіть з цього списку посилання «Мої групи», натисніть на неї.
  4. Перед вами список спільнот, в яких ви перебуваєте. У правому верхньому куті натисніть кнопку «Створити спільноту». У віконці, введіть назву вашої створюваної групи. Назва повинна коротко, але точно відображати зміст майбутньої групи. Вкажіть тип спільноти, для чого зі списку виберіть «Група». Натисніть кнопку «Створити спільноту».
  5. Далі заповніть основну інформацію про групу. Заповніть поле «Опис спільноти», виберіть з пропонованого списку тему співтовариства, введіть веб-сайт, якщо такий є. Відрегулюйте налаштування за своїм бажанням. Зробіть аудіозаписи, відеозаписи, документи та інші матеріали своєї групи відкритими або закритими. При відкритому доступі додавати матеріали можуть всі учасники спільноти, а при закритому — лише його керівники.
  6. І нарешті, про головне. В самому кінці списку основних налаштувань спільноти розташований тип групи. За умовчанням він стоїть «Відкрита». Натисніть на нього і виберіть зі списку тип «Закрита», щоб увійти в групу можна було тільки на запрошення або подавши заявку. Після всієї проведеної роботи необхідно зберегтися. Для цього натисніть кнопку «Зберегти».